43 Social Ateneu Colón

social colon 2012

Ja era previsible que cap dels favorits no voldria renunciar al pernil en la darrera ronda, i així ha estat: ni el Raúl Mínguez, ni el Fernando González, ni el Norberto Moreno han perdonat a les seves respectives partides. Tampoc no ho ha fet el Carles Godesard contra l’Iván Pérez, en l’última partida en acabar del social.
Destacar també que el sots-10 Marcel Claramunt ha guanyant la seva darrera partida contra en Lluís Garcia i ha sumat el seu cinquè punt, col·locant-se desè de la general! Un excel·lent torneig, el del Marcel.

I feta la feina, arriba el moment de la classificació, que s’ha decidit en el desempat per la mínima, proclamant-se campió el Fernando seguit pel Raúl.

Prèviament al lliurament de premis, el Raül Arza agraeix a tots els assistents el rècord d’inscripció i especialment al Carles Godesard la molt bona feina feta al gestionar el torneig i els endarreriments de partides d’aquells que no podien jugar dissabte.
Ovació sentida, i comencem el lliurament de trofeus:

En la categoria sots-10 la primera posició se l’ha endut el Nil Blanes, seguit del Martí Rebull i de l’Eduard Cano (el resultat del qual enganya una mica, ja que li ha tocat jugar contra forts jugadors). Tots tres de l’Ateneu Colon.
En sots-12 el primer lloc se l’ha endut el flamant Marcel Claramunt, de l’Ateneu Colon i el segon el Xavier Garcia, de l’escola Mar Bella.
En la general, el pernil i primer trofeu han estat pel Fernando González, seguit pel Raúl Mínguez, el Norberto Moreno, el Carles Godesard i el Josep Majós. Tots ells de l’Ateneu Colon excepte el Norberto, del Sant Martí.

Felicitats a tots ells i fins l’any vinent!!!