Campions de Catalunya Sub-10 per equips

campions s10

IMG-20231018-WA0021

S12 S14

S8 S10 bis

S16

Gran actuació de l’expedició Colonera.

EQUIP Sub-10 A: El Pau Bru , Naoki Jimenez, Liam Nesdale i Guillermo Lopes, van quedar Campions de Catalunya amb tot mereixement, guanyant cada un dels seus matxos. A més a més, tant el Pau (6 punts de 6) com el Naoki (5,5 de 6), es van endur respectivament els premis al millor 1r i 2n tauler de la categoria. Enhorabona!

EQUIP Sub-8: Malgrat la baixa del Liam Caballero, L’Èric Llop, l’Èric Nesdale i el Duarte Lopes van donar molta guerra. Destacar de l’equip a l’Eric Llop que va ser qui més hores va estar dins la sala de joc.

Gran aprenentatge ens enduem i bones sensacions. Molt bé nois, estem molt orgullosos de vosaltres! A continuar creixent!

EQUIP Sub-10 B: Àlex Escolano, Gerard Diego, Elisey Myntsov i Roc Ortiz. Van fer un torneig espectacular, amb molta intensitat i creixent tots ells moltíssim en aquest torneig. De fet, tenen el millor desempat del torneig, ja que a pesar de la 10a classificació final van ser clarament el 4t millor equip. Van guanyar 4 dels 6 matxos i només van perdre contra els campions i els sotscampions. Contra l’Amposta (2ns) van estar fregant la victòria, tot i que finalment van perdre per la mínima en un matx espectacular. No podem estar més orgullosos d’ells!!!

També a Sub-10, destacar el paper del Joaquín Marc García Huerta que encara no pot jugar com a Ateneu Colon, va mostrar la seva progressió, fent un gran paper com a 1r tauler de l’equip Mixte 1, quedant com el 3r millor 1r tauler del torneig. Moltes felicitats, Joaquín!

L’EQUIP Sub-12 Biel Amat, Jofre Gardela, Tànit Llop, Gael Pineda i Marc Guardiola, va arribar amb opcions de podi fins a la darrera jornada, on necessitava guanyar 3 a 1, però no va poder ser. La pitxitxi de l’equip va ser l’actual campiona de Catalunya sots12, la Tànit Llop, que malauradament no va poder jugar la darrera partida. El Marc Guardiola va guanyar el premi al millor 5è tauler del torneig (amb 3 punts de 4). Immillorable l’actitud de l’equip, estem supercontents. Moltes felicitats!!!

A l’EQUIP Sub-14 a pesar de la baixa de tot un Guillem Jove, el Marc Bru va agafar el 1r tauler i el va defensar a gran nivell, tancant la sala de sost14 en un parell d’ocasions. Completaven l’equip 3 jugadors que s’estrenaven als Campionats de Catalunya. Tant el Leonid Fartunin (pitxitxi de l’equip), com el Mohammad Albaghothi, com el Jan Pardo (que és sots12) van estar a gran nivell, es van deixar la pell i van aprendre com mai. No podem estar més contents. Molt grans!!!

L’EQUIP Sub-16 (Oriol Mangues, Raül Marcos, Dani del Rio i Pol Solsona) va estar també amb opcions fins al final, on els va mancar un puntet més en la darrera ronda contra el Figueres que els hagués permès entrar al podi. Raúl Marcos va ser el pitxitxi de l’equip amb 5 punts de 6. Ben segur que els servirà l’experiència per continuar creixent. Endavant nois!!!

A l’EQUIP Sub-20 mixte va fer el seu debut als Campionats de Catalunya el Carles Barberà, que va exhibir un bon nivell, fent la meitat dels punts. Ben jugat!

En general estem supercontents amb la implicació i progressió dels nostres jusgadors/es (objectiu ampliament complert).

Felicitar també als entrenadors que es van desplaçar a Lloret per la seva gran feina (MF Jorge Ramírez,MC Xavier Piñero, Marcel Claramunt, Andreu Castaño, Martí González i Eduard Cano) i a la Fina García, per tots els tràmits i gestions.

En general estem supercontents amb la implicació i progressió dels nostres jusgadors/es (objectiu ampliament complert).

Finalment, volem felicitar a les famílies per acompanyar als seus fills i filles, per confiar en nosaltres i per ajudar-nos durant el torneig.

Piti Colon!

Raül Arza