DIVISIÓ D’HONOR: Ajustada derrota contra el Barberà

web

CRÒNICA RONDA 3 de Raül Arza

L’Equip A rebia a casa a tot un Barberà, actual sotscampió de Catalunya. Per primera vegada jugàvem amb l’equip de gal.la anant de l’1 al 10. El Barberà va presentar un equip molt potent, amb 4 Grans Mestres, 2 Mestres Internacionals i 3 Mestres Fide.

Tot i això el matx va estar molt competit essent possiblement la clau de l’encontre, la partida al tauler 2 entre el GM Arnaudov i el MI local Julio Hernando, on després d’una excel.lent partida i en posició guanyada Hernando va fer un parell d’impresicions, que el GM visitant va aprofitar per capgirar la partida.

Finalment l’encontre va finalitzar amb la victòria visitant 4 a 6.

Per part local a la derrota d’Hernando, vàren sumar-se les dels Mestres Catalans Valls i Garzón contra els Mestres Fide Pérez Mañas i Erik Martínez, i també la de MC Xavier Piñero contra el GM Daniel Alsina.

Molt meritòries victòries locals  del MC Guillem Porta contra el MC Ramírez, del MC  Raül Mínguez contra el MF Sergi Obón i la del MC Imar Talló contra el GM Aimen Rizouk en una gran partida de l’Igualadí.

Taules lluitadíssimes a la taula 1 del GM Marc Narciso que no va poder imposar el seu peó de més davant la tenaç defensa del GM Cuartas i del MC Jordi Moreno que va tornar a puntuar amb negres contra l’MI Jonathan Alonso.

Bones sensacions, caient amb el cap ben alt.

Seguim amb 1,5 punts de 3 possibles. La setmana vinent importantíssima ronda a casa del Sant Andreu.

Raül Arza