DIVISIÓ D’HONOR: Ajustada derrota contra el Barcelona

20200229_171833

CRÒNICA RONDA 7 de Raül Arza

L’equip A tancava la primera fase contra el potent Barcelona, que venia més fort del que esperàvem presentant el 2ón millor equip de la temporada (1GM,5MI i 3MF) Per la nostra part, aconseguíem presentar per 2a vegada l’equip al complet de l’1 al 10.

Les taules de Moreno, de Mínguez, de Valls i de Narciso i les derrotes de Piñero i del Julio Hernando i de l’Imar Tallo posaven el matx amb un complicat 2 a 5, però quedaven 2 partides favorables, les de Luna i Guille Porta i una incerta, la de Garzón.

Luna aconseguia amb seguretat convertir l’avantatge derrotant al MI Gerard Ayats 3 a 5. Per la seva banda Guille Porta, amb paciència rematava un bon final i ajustava el marcador 4 a 5.

A la darrera partida, malgrat intentar-ho tot, Garzón no va poder desequilibrar un final de peces menors igualat i finalment després de 4 hores i mitja va haver de repetir-se el punt amb el MF Jiménez Ruano 4’5 a 5’5.

Derrota per la mínima però novament amb el cap ben alt i amb bones sensacions.

Així doncs passem al quadre de baix, el de la lluita per la permanència, 6ns amb 2 punts. La setmana vinent començarem la primera de les 4 decisives rondes, visitant al potent Cor de Marina (antic Sant Josep).

Raül Arza